Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

30 napos termék-visszaküldés

Amennyiben az Szaicz.com-on vásárolt termék nem felel meg az elvárásainak, akkor ingyenesen visszaküldheti azt 30 naptári napon belül az átvétel időpontjától számítva. Mindössze annyit kell tennie, hogy kitölti a visszaküldési űrlapot legkésőbb a kézbesítés/átvétel dátumától számított 30. naptári napon, és kiválasztja, hogy a terméket futárszolgálattal küldi vissza vagy személyesen is leadhatja bármely viszonteladói partnerünknél.

A 30 napon belüli termékvisszaküldés csak és kizárólag a Szaicz márkájú termékre vonatkozik!

A díjmentes 30 napos visszaküldési szolgáltatás nem befolyásolja a távkereskedelem 14 napon belüli törvényes elállási jogát, de kiegészíti azt a Szaicz termékek ügyfelei érdekében.
Amennyiben 14 napon túl jelzi elállási szándékát, úgy a szállítási költség visszatérítésére már nincs lehetőség.
A nem a Szaicz.com-on közvetlen vásárolt termékek visszaszállításának költsége a vásárlót terheli.

A 30 napon belüli termékvisszaküldési lehetőséggel legkésőbb a termék átvételétől számított 30. naptári napig élhet a vásárló, azaz visszaküldési űrlap kitöltése és az Szaicz.com (Bonit Corp Kft.) részére történő elküldése a termék átvételétől számított 30 naptári napig lehetséges. (A 30 napon belüli termékvisszaküldés lehetősége a természetes- és a jogi személyek számára egyaránt adott.) A visszaküldeni kívánt terméket a Szaicz.com (Bonit Corp Kft.) csak abban az esetben fogadja be, ha annak használata rendeltetésszerűen történt és a használat a termékben jelentős értékcsökkenést nem okozott. Az Szaicz.com fenntartja a jogot, hogy a részére nem megfelelő állapotban és/vagy jelentős értékcsökkenéssel visszaküldött termékek befogadását elutasítsa. Az Szaicz.com (Bonit Corp Kft.) fenntartja a jogot, hogy az egy felhasználó által jelentős számban és/vagy több alkalommal vagy rendszeresen visszaküldött termékek közül egy vagy több termék vonatkozásában a visszaküldött termék(ek) befogadását elutasítsa, amennyiben a 30 napos termék-visszaküldés szolgáltatással történő visszaélést észlel, vagy alapos gyanú merül fel a 30 napos termék-visszaküldéssel való visszaélést illetően. A Szaicz.com (Bonit Corp Kft.) ilyen esetekben vizsgálatot kezdeményezhet, és amennyiben szükséges, az illetékes hatóságok felé továbbítatja az ügyet.

A Szaicz.com (Bonit Corp Kft.) elutasíthatja azon visszaküldött termék befogadását,

  • amelyet nem rendeltetésszerűen használtak, amely a vásárlónál fizikai sérülést szenvedett (különösen, de nem kizárólagosan: kopott, túlzott használat nyomai, karcos állapot, mechanikus és/vagy elektromos sérülés érte).
  • amelyet a vásárló nem összes tartozékával és alkatrészével küldött vissza.

A visszaküldeni kívánt terméket kérjük, amennyiben lehetséges, eredeti dobozában/csomagolásában küldjék vissza, mellékelve hozzá a kapott garancialevelet/jótállási jegyet és valamennyi vásárláskor kapott dokumentumot (használati utasítás, stb.). Amennyiben nincs meg az eredeti csomagolás, akkor a sérülések elkerülése érdekében kérjük, hogy megfelelően zárható, biztonságos csomagolással pótolja azt. A nem megfelelő védőborítás hiányából fakadó sérült termékeket nem áll módunkban elfogadni.Ha a visszaküldeni kívánt termékhez ajándék is tartozott, kérjük, azt is külddje vissza, anélkül azt nem áll módunkban befogadni. Amennyiben ugyanabból a termékből több darabot rendelt és valamennyit szeretné visszaküldeni, csak abban az esetben áll módunkban azokat befogadni, ha azok közül 1 (azaz egy) termék került kibontásra és kipróbálásra. A többi terméket kizárólag bontatlan, eredeti csomagolásában, azaz nem használt állapotban áll módunkban befogadni.

A visszaküldés lehetséges módszerei:

Visszavitel Szaicz termékeket forgalmazó üzletbe:

Ha termékünket közvetlenül a viszonteladónkhoz viszi vissza és a pénz visszatérítését igényeled, a visszatérítés az eredeti befizetés módjának függvényében történik.

Visszaküldés futárszolgálattal

Az űrlapban kiválaszthatja, hogy futárszolgálattal szeretné a terméket visszaküldeni. Ezután válassza ki a pénzvisszafizetési lehetőségek egyikét: visszatérítés vagy utalvány új megrendeléshez. A kérelem regisztrálása után, ha futárszolgálattal választottad a visszaküldést, elküldjük a futárt, hogy vegye át a visszaküldendő terméket.

Itt találja az egyes termékkategóriákba tartozó termékekre vonatkozó visszaküldési feltételeket:

Kéziszerszámok (fogók, blankolók)

  •  Ezen termékek visszaküldése csakis a “30 napos áruvisszaküldési jog” adatlap kitöltésével lehetséges
  •  Ezen termékek visszaküldése csakis sérülésmentes, gyári csomagolásban lehetséges
  •  Bármely termék visszaküldése lehetséges a kézhezvételtől számított 30 napon belül, amely gyári hibával lett kézbesítve

Kéziszerszámok (kőműves termékek, kalapácsok, balták, fejszék)

  •  Ezen termékek visszaküldése csakis a “30 napos áruvisszaküldési jog” adatlap kitöltésével lehetséges
  •  Ezen termékek visszaküldése csakis sérülést nem okozó, megfelelően védett csomagolásban lehetséges
  •  Bármely termék visszaküldése lehetséges a kézhezvételtől számított 30 napon belül, amely gyári hibával lett kézbesítve

 

Adatlap a 30 napos termék-visszaküldéshez